Lucía cuenta una nueva aventura de Lola

Lucia dibuja a Lola y su Mundo0

Lola és una nena amb molta imaginació i amor. Té molts amics però l’Arnau i la Laura són els seus millors amics. Comparteixen molts secrets però hi ha un que és super divertit.

A l’habitació, la Lola té molts dibuixos, hi ha 3 que els va dibuixar quan tenía 2 anys i ara que té 7 ja teníen vida propia.

Havía una noia amb cames llargues, un Bunkster i un gatet saltarin.

Un día la classe de la Lola va anar d’excursió al zoo amb la seua tutora Nuria. S’ho van passar molt bé, va ser una gran aventura.

Divendres, 31 d’octubre del 2013.

L’escola Anna Ravell va anar d’excursió però la Lola va portar als seus amics imaginaris, va obrir la motxilla per esmorzar i el Bunkster, el gatet i la noia es van escapar. L’Arnau va pensar que podiem posar cartells per tot el zoo, la Laura va pensar que podiem dir-li a la Nuria, però la Lola va dir:

Lola – No podem!

Arnau – Per qué?

Lola – Perque les persones no poden veure al Bunkster, el gatet i la noia.

Arnau – És veritat.

Laura – I la meva idea?

Lola – No, tampoc.

Laura – Per qué no?

Lola – Perque la Nuria tampoc pot veure els dibuixets!

Arnau – Qué fem???!!!

La Lola i els seus amics van seguir l’excursió molt nerviosos. Ja era l’hora d’anar-se’h i no estaven segurs de qué fer. Van pujar al bus i a les cadires on es sentaven la Lola, l’Arnau i la Laura estaben el Bunkster, el gatet i la noia. Estaven tots 3 dormits i quan van pujar la Lola, l’Arnau i la Laura van tornar a respirar.

Lola – Sí!!

Laura – Sh … que estàn dormint.

Havía sigut una nova aventura de la Lola i els seus amics.

Esta es una historia escrita por Lucía Towle Simón, 10 años. Se inspiró en las aventuras de ´Lola y su mundo´ para crear su cuento. Versión en castellano.

¿Quieres saber más? Compra aquí Lola y su mundo

Lucia dibuja a Lola y su Mundo

1 Comment

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *